Bemutatkozás

 

” Kis létszám azoknak,akiknek fontos gyermekük biztonsága. Mert élni jó!” Óvodánk és Mini Bölcsődénk 2014  február 1. óta működik Mosonmagyaróváron a Szent István király út 7-9 ben, a belvároshoz közel. Udvarunk két utcára nyílik, így óvodánk és mini bölcsődénk a csendes, kis forgalmú Mély utcából biztonságosan megközelíthető.

A szülőkkel közös a célunk, mert azt szeretnénk, hogy óvodánk és mini bölcsődénk gyerekközpontú, sőt családcentrikus legyen,ahol minden kisgyerekkel külön-külön tudunk foglalkozni,és az életkoruknak megfelelő tudás és tapasztalatok megszerzésében is egyénileg támogatjuk őket.

Pillangó Óvodánk és Mini bölcsődénk 1 éves kortól iskolaérettségig(6-7 év) vesz részt tevékenyen a hozzánk járó gyermekek fejlődésében, fejlesztésében, képességeik önmagukhoz mért legmagasabb fokának eljuttatásában, mindennapjaik megélésében, játékos módszereket alkalmazó nevelésében.

Célunk elsődlegesen a világ, a természet megismertetése, a világhoz való pozitív viszony megalapozása, az angol és német nyelvoktatás játékos módszerével;a környezeti kultúrára való nevelés, néphagyományőrzés, a gyermekek életkorát és fejlettségét maximálisan figyelembe véve.

Feladatunknak tekintjük, az általunk megítélt legmegfelelőbb társadalmi normák közvetítését, a legnagyobb szeretetben és odaadó gondoskodó légkörben.

Szeretnénk kielégíteni hatalmas tudásvágyukat, megadni a lehetőséget,hogy minél több területen már az óvodában kipróbálhassák képességeiket.

Ebben a korban még a játéké a főszerep. A csoda még itt kezdődik, így erre építve, ezáltal kell a nevelést, a tanulást beépíteni a mindennapi programokba, kedvüknek, hangulatuknak, egyéni fejlettségüknek megfelelően, de egy rugalmas, rendszeres, ismétlődő napirend kialakításával, ami nem csak egyszerűsíti életüket, hanem biztonságérzetet, nyugalmat ad, mellyel az óvodánkból kikerülő gyermekek ténylegesen iskolára felkészülten kezdhetik meg az iskolát.

Mivel a gyermek nevelése elsősorban a család joga és kötelessége a szülőkkel szorosan együttműködve egy csodálatos, harmonikus világ kialakítása az elsődleges feladat számunkra, megadva minden támogatást a hozzánk bizalommal forduló családoknak.

Mini bölcsődénkben 2 csoportunk van, ahol a picik, akiket már 1 éves koruktól fogadunk a mini bölcsőde 2  szobájában érezhetik magukat otthonosan és nagy biztonságban.

Az óvodásokat 2 nagy csoportszoba várja, modern felszereléssel, kiváló minőségű Wesco és Fisher Price játékokkal.

700 nm-es épületünkben, egyedi,de nagyon otthonos hangulatú, színekben harmonizáló bútorokkal,szellőztető berendezéssel,padlófűtéssel,modern felszereléssel várjuk a gyerekeket.

Tavasztól udvarunkon kordonos gyümölcsfák, sokféle fűszer és gyógynövény gondozását végezzük a kicsikkel együtt. Úgy szervezzük mindennapjainkat, hogy az idejáró gyerekek valóban vidáman, élményekkel gazdagon tölthessék óvodai mindennapjaikat. Mindegyik óvónénink nagyon kedves, türelmes, sokoldalú személyiség.

Térítési díjaink

95.000Ft/hónap+étkezési hozzájárulás

Külföldi állampolgárság esetén a felvétel és a térítési díj a Magyarországon óvodai beiratkozáshoz szükséges dokumentumok(lakcímkártya,TAJ kártya,regisztációs kártya,munkaviszony igazolás) bemutatása után kerül megállapításra.

A megállapodás egy nevelési évre szól,ez időre szülő vállalja a térítési díj megfizetését.

A térítési díj Magyarországon 2017.január 1-től adómentes cafetériaként elszámolható.

Ha kérdése van, vagy pedig bármiben tudunk segíteni, keressen meg bennünket bátran az információban megadott elérhetőségek bármelyikén és mi hiteles, megbízható tájékoztatást fogunk adni Önnek.

kep